Welkom!

Welkom op de site Ên blog van SUP aware 🙂  Op de site vinden jullie al heel wat informatie over het aanbod van SUP aware, van waaruit dit gegroeid is, de voordelen van SUP enz.  Via de blog hou ik jullie verder op de hoogte van SUP-informatie, SUP-events, en andere fijne SUP en welzijnsgerelateerde nieuwtjes. Suggesties of vragen? Laat het me zeker weten!

Nu ik SUP aware officieel de wijde digitale wereld heb ingestuurd, besef ik dat ik zelf al even niet op mijn SUP board heb gestaan. Anderhalve week om precies te zijn. Toegegeven, klinkt niet echt lang, maar het voelt wel zo. Zoals ik al vaker grappend heb gezegd: het is de lokroep van het water! Het zijn drukke dagen geweest en het Belgische weer was de laatste dagen ook niet echt uitnodigend. Maar om de SUP-plank bij de vinnen te vatten (koe en horens laat ik achterwege), hebben we dan toch beslist om een weekend naar zee te gaan. Weer of geen weer, we gaan het water in! Nat worden we toch 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.