Events / workshops

UPCOMING EVENT

PRESS PAUSE & SEÆ (zaterdag 7 maart 2020)

Een hele dag voor jezelf, onthaasten en tot rust komen. Klinkt dat niet zalig? Deze dag is een ideale pauzeknop: even kunnen stilstaan en de batterijen opladen. Centraal staat ook bewustwording (‘see’). Geen ‘zweverige dingen’, wel de voetjes op de grond en contact maken met onszelf, ons lichaam en bewust worden van wat spanning én ontspanning met ons doet. En is het zeetje (‘sea’) hier dan niet de ideale plaats voor? 😉

✔️Een dag waar rust centraal staat, een dag voor jezelf los van alle verwachtingen, verplichtingen en prikkels om je heen.
✔️ Genieten van de nabijheid van de zee (Wist je trouwens dat de zee een positief effect heeft op ons lichaam, onze geest en stressbeleving?)
✔️ Tips en oefen/ervaringsmomenten om meer in het moment te zijn, los van alle moetjes en to do’s, weg van de dagelijkse stress.
✔️ Een groter bewustzijn (‘awareness’) van wat spanning en stress met jou doet of kan doen, van je lichaam en mogelijke (stress)signalen, van hoe ontspanning echt kan voelen.
✔️ Een waaier aan ontspanningsoefeningen en relaxatietechnieken, waar je ook thuis verder mee aan de slag kan gaan.

PRAKTISCH:

– 9u30: ontvangst
– 10u: start workshops (met korte pauze)
– 12u30-13u30: lunch
– 13u30-14u30: strandwandeling
– 14u30-17u: workshops (met korte pauze)

Tijdens de workshops gaan we op een ervaringsgerichte manier bekijken wat stress is en wat dit met ons doet of kan doen. We gaan aan de slag met verschillende oefeningen en relaxatietechnieken (oa. mindfulness, visualisaties, meditatie- en ademhalingsoefeningen).

Surfing Elephant Beachclub is een rustgevende én verkwikkende lokatie, op het strand van Wenduine. Tijdens de workshops kan je genieten van een panoramisch zicht op zee!

INSCHRIJVEN:

Inschrijven kan via mail (hallo@sup-aware.com) of via onderstaand contactformulier. Vervolgens krijg je verdere praktische informatie en de betalingsgegevens doorgestuurd.

Je deelname voor 127 euro omvat:
– deelname aan alle activiteiten
– professionele begeleiding rond stress en relaxatie
– een gezonde lunch en snacks, fruit, drankjes/koffie/thee (veggie optie is mogelijk)
– audio opnames van alle oefeningen zodat je hier thuis ook verder mee aan de slag kan gaan.
– een werkmapje met oa. uitgeschreven methodieken.
– een hele dag voor jezelf met focus op rust en relaxatie !

WORKSHOPS

De SUP AWARE WORKSHOP is een ideale ‘pauzeknop’, tijdens het weekend of na het werk. Het is een fijne activiteit om even alle beslommeringen en stress van je af te zetten en de dag op een ontspannen manier af te ronden. Een ideaal rustmomentje voor jezelf, genietend van de natuur en het water.

Je krijgt de SUP basisvaardigheden mee én we ervaren rust en ontspanning tijdens een aantal relaxatieoefeningen.

Voor deze SUP Aware beleving werken we met kleine groepjes (maximum 5 deelnemers). Plaatsen zijn dus beperkt.

Geen komende evenementen

Praktische info klik Praktisch

Wil je graag een eigen workshop samen met familie of vrienden? Neem zeker contact op en we leggen onze agenda’s samen!

Je kan de events ook opvolgen via onze Facebook pagina:   https://www.facebook.com/pg/supaware/events/?ref=page_internal

Inschrijven kan via onderstaand contactformulier: